Info web stranica za tvrtku, izrada web stranice za tvrtke

Info web stranica za tvrtku

Info web stranica za tvrtke na jednom ili više jezika sa SEO optimizacijama za svaki jezik koji se koristi. Ova web stranica pruža sve potrebne informacije posjetiteljima, a zbog kvalitetnog pripremljenih optimizacija kojima je lako upravljati osigurava dolazak novih klijenata koji traže usluge putem interneta.

Administracijski sustav kojega smo samostalno razvili i koji je sada već u četvrtoj generaciji omogućava vbezo i jednostavno mijenjanje podataka na web stranici, slanje slika na server sa automatskom izradom potrebnih verzija slika prema dizajnu web stranice i sve ostale funkcionalnosti koje su potrebne da bi se kvbalitetno predstavili na internetu i da Vaši potencijalni klijenti mogu naći sve što ih zanima i štp im je potrebno.

SEO optimizacije i sustav za optimizacije se mogu brzo i jednostavno integrirati u web stranicu i adnimistracijsko sučelje, a prilikom isporuke web stranice i sustava održavamo obuku za rad kako bi naručitelj mogao samostalno objavljivati informacije na svojoj web stranici koje će biti što lakše pronaći putem pretraživača.


Mogućnosti info web stranice za tvrtke

Neograničen broj proizvoda ili usluga
Proizvodi ili usluge organizirani prema kategorijama
Kontakt formulari
Dijeljenje na društvenim mrežama
Izrada galerija slika
Automatsko podešavanje veličina slika prilikom slanja na server
Google Mape
SEO optimizacije
Priprema za više jezika
Jednostavno unošenje prevoda u sustav

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811