Izrada mobilnih aplikacija, razvoj mobilnih aplikacija za Android i iOS

Izrada mobilnih aplikacija, razvoj mobilnih aplikacija za Android i iOS

Izrada mobilnih aplikacija za Android i iOS, nudimo proces izrade mobilnih aplikacija koji garantira najbolje rezultate u razvoju inovativnih i visokokvalitetnih mobilnih aplikacija. S našim iskustvom i stručnim timom, zajamčena je vrhunska kvaliteta i zadovoljstvo korisnika.

Naš proces izrade mobilnih aplikacija obuhvaća sljedeće korake:

    Konceptualizacija i planiranje: Suradnja s vama kako bismo razumjeli vašu viziju i ciljeve. Analiziramo tržište, ciljnu publiku i konkurenciju kako bismo stvorili strategiju razvoja mobilne aplikacije koja će zadovoljiti vaše potrebe i premašiti očekivanja korisnika.

    Dizajn korisničkog sučelja (UI) i korisničkog iskustva (UX): Naš tim dizajnera koristi najnovije principe dizajna kako bi stvorio privlačno i intuitivno korisničko sučelje. Fokusiramo se na korisničko iskustvo kako bismo osigurali da vaša mobilna aplikacija bude jednostavna za korištenje i funkcionalna.

    Razvoj mobilne aplikacije: Naši iskusni programeri koriste najnovije tehnologije i alate za razvoj mobilnih aplikacija. Bilo da se radi o aplikaciji za Android ili iOS, osiguravamo visoku kvalitetu programskog koda i pridržavanje najboljih praksi kako bismo osigurali optimalnu performansu i pouzdanost aplikacije.

    Testiranje i kvaliteta: Provodimo temeljito testiranje aplikacije kako bismo osigurali njenu funkcionalnost, sigurnost i stabilnost. Kroz različite testne scenarije i uređaje, identificiramo i ispravljamo potencijalne probleme kako bismo osigurali vrhunsku kvalitetu.

    Puštanje u rad i podrška: Pomažemo vam u puštanju vaše mobilne aplikacije u rad i dostupnost korisnicima. Također pružamo podršku nakon lansiranja kako bismo osigurali da vaša aplikacija kontinuirano radi besprijekorno i zadovoljava potrebe korisnika.
 
Cijena izrade mobilne aplikacije može varirati ovisno o nekoliko faktora, zbog čega je važno konzultirati se s timom stručnjaka za mobilni razvoj kako biste precizno utvrdili cijenu izrade mobilne aplikacije, uzimajući u obzir sve specifične zahtjeve i potrebe projekta.

Donosimo neke od ključnih faktora koji mogu utjecati na cijenu:

    Složenost i funkcionalnost: Ako vaša aplikacija zahtijeva složene funkcionalnosti poput integracija s drugim sustavima, sigurnosti, korisničkih računa itd., cijena će biti veća zbog potrebe za više vremena i resursa.

    Platforme: Ako želite aplikaciju koja će biti dostupna na više platformi poput iOS-a i Androida, trebat ćete uložiti dodatan trud u razvoj i prilagodbu za svaku platformu, što može utjecati na cijenu.

    Dizajn korisničkog sučelja: Ako želite da vaša aplikacija ima atraktivan i intuitivan dizajn korisničkog sučelja, koji se prilagođava vašem brendu i ciljnoj publici, to može zahtijevati dodatne napore i resurse, što može utjecati na cijenu.

    Vremenski okvir: Ako želite brzi razvoj aplikacije, uključujući i hitne rokove, to može zahtijevati dodatne resurse i povećati cijenu.

    Održavanje i podrška: Nakon izrade aplikacije, možda ćete trebati redovito održavanje i podršku kako biste osigurali njen glatki rad i ispravili eventualne probleme. Ovo također može utjecati na ukupnu cijenu.

Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vam pružimo visokokvalitetnu izradu mobilnih aplikacija koja će zadovoljiti vaše potrebe i ostvariti vaš uspjeh na mobilnom tržištu.

 

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811