Izrada mobilnih igara, Android i iOS igre

Izrada mobilnih igara, Android i iOS igre

Iskoristite moć mobilnih igara i osvojite srca igrača širom svijeta! Specijalizirani smo za izradu vrhunskih mobilnih igara za Android i iOS platforme, pružajući vam nevjerojatno iskustvo igranja i kvalitet koji se ističe. Naš tim stručnjaka za razvoj igara posvećen je stvaranju inovativnih i zabavnih igara koje će privući i zadržati vašu publiku.

Naš pristup izradi mobilnih igara uključuje sljedeće korake:

    Konceptualizacija: Suradnja s vama kako bismo razumjeli vašu viziju i ciljeve. Zajedno razvijamo inovativne i zanimljive koncepte igara koji će privući vašu ciljanu publiku.

    Razvoj: Naš tim programera koristi najnovije tehnologije i alate kako bi pretvorio koncepte u stvarnost. Osiguravamo da igra bude visoko interaktivna, intuitivna za korištenje i vizualno privlačna.

    Testiranje i optimizacija: Provodimo temeljito testiranje kako bismo otkrili i ispravili eventualne bugove ili probleme. Također vršimo optimizaciju performansi kako bi igra radila besprijekorno na različitim mobilnim uređajima.

    Grafika i dizajn: Naš tim stručnjaka za dizajn stvara vizualno zadivljujuće igre s bogatim animacijama, privlačnim likovima i dojmljivim svjetovima. Stvaramo jedinstvene vizuale koji će ostaviti snažan dojam na igrače.

    Objavljivanje i podrška: Pomažemo vam u objavljivanju igre na relevantnim platformama poput Google Play Storea i Apple App Storea. Također pružamo kontinuiranu podršku i ažuriranja kako bismo osigurali da vaša igra ostane optimizirana i relevantna.

Cijena izrade mobilnih igara može varirati ovisno o različitim faktorima. Evo nekoliko čimbenika koji utječu na cijenu:

    Složenost igre: Složenost igre je ključni faktor koji utječe na cijenu. Ako je igra jednostavnija, s manje funkcionalnosti i manjim brojem razina, cijena će biti niža. S druge strane, kompleksne igre s naprednim mehanikama, više razina, likova ili multiplayer funkcionalnosti mogu zahtijevati više vremena i resursa za izradu, što povećava cijenu.

    Vrsta grafike: Vrsta grafike također može utjecati na cijenu izrade mobilne igre. 2D igre obično zahtijevaju manje vremena i resursa u usporedbi s 3D igrama koje zahtijevaju naprednije modele i animacije.

    Platforma: Cijena izrade mobilne igre također može varirati ovisno o platformi na kojoj će se igra razvijati. Svaka platforma može imati svoje specifične zahtjeve i pravila za razvoj, što može utjecati na troškove.

    Dizajn likova i razina: Ako je potrebno izraditi originalne likove i detaljno dizajnirane razine, to može utjecati na cijenu. Kompleksniji dizajni zahtijevaju više vremena i stručnosti za izradu.

    Zvuk i glazba: Uključivanje profesionalno snimljenih zvukova i originalne glazbe također može utjecati na cijenu izrade mobilne igre.

Sada, što se tiče vrsta mobilnih igara, postoje različite mogućnosti:

    2D igre: To su igre koje koriste dvodimenzionalnu grafiku i imaju ravnu perspektivu. One mogu biti platformerske igre, arkadne igre, puzzle igre i mnoge druge.

    3D igre: Ove igre koriste trodimenzionalnu grafiku i pružaju dublju i realističniju igračku izvedbu. Mogu biti avanturističke igre, simulacijske igre, RPG-ovi, pucačine itd.

Započnite svoju mobilnu igračku avanturu s nama i postanite dio brzo rastuće industrije mobilnih igara. Kontaktirajte nas danas i zajedno ćemo stvoriti mobilnu igru koja će osvojiti svijet!

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811