Izrada i razvoj web stranica, kvaliteta i dugogodišnje iskustvo

Izrada i razvoj visokokvalitetnih web stranica

Naša tvrtka specijalizirana je za izradu i razvoj visokokvalitetnih web stranica koje će zadovoljiti sve vaše potrebe. Bez obzira trebate li jednostavnu informativnu stranicu, prodajnu stranicu ili kompleksan web portal, naš tim stručnjaka osigurat će da vaša web stranica bude moderna, privlačna i funkcionalna.

Vrste web stranica koje možemo izraditi su brojne. Ako ste poduzetnik ili posjedujete malu tvrtku, možemo vam pomoći stvoriti profesionalnu poslovnu web stranicu koja će predstavljati vaš brand na najbolji mogući način. Ako se bavite e-trgovinom, možemo vam izraditi robustan web shop s intuitivnim sučeljem koje će vašim korisnicima omogućiti jednostavno pretraživanje i kupnju proizvoda.

Proces izrade web stranica kod nas temelji se na pažljivoj analizi vaših zahtjeva i ciljeva. Naš tim će raditi s vama kako bi razumio vašu viziju i prilagodio dizajn i funkcionalnosti prema vašim potrebama. Kombiniramo estetiku i korisničko iskustvo kako bismo stvorili stranicu koja će vas istaknuti u online svijetu.

Proces izrade web stranice

U procesu izrade web stranice, postoji nekoliko ključnih faza koje su važne za osiguranje kvalitetnog i profesionalnog rezultata. Evo pregleda tih faza:

    Planiranje: U ovoj fazi se identificiraju ciljevi web stranice, ciljno tržište i ciljna publika. Također se prikupljaju potrebne informacije o sadržaju, funkcionalnostima i dizajnu web stranice.

    Dizajn: Na temelju prikupljenih informacija, dizajnerski tim izrađuje vizualni koncept web stranice. To uključuje izradu wireframea (skica) i odabir pravilne boje, tipografije i grafičkih elemenata koji će predstavljati brend na webu.

    Razvoj: U ovoj fazi se izrađuje stvarna web stranica. Programeri koriste različite jezike i tehnologije poput HTML-a, CSS-a i JavaScripta kako bi pretvorili dizajn u funkcionalnu web stranicu. Implementiraju se interaktivni elementi, kao što su obrasci, navigacija i ostale funkcionalnosti koje su potrebne za pravilan rad web stranice.

    Testiranje: Nakon što je web stranica razvijena, provodi se temeljito testiranje kako bi se osiguralo da sve funkcionalnosti rade ispravno i da nema tehničkih problema. Testiranje obuhvaća provjeru kompatibilnosti s različitim preglednicima, provjeru odziva na različitim uređajima (mobilni telefoni, tableti, desktop računala) i provjeru sigurnosti web stranice.

    Puštanje u pogon i održavanje: Kada je web stranica testirana i spremna za javnost, pušta se u pogon. Nakon toga slijedi kontinuirano održavanje, što uključuje ažuriranje sadržaja, sigurnosne nadogradnje, praćenje analitike i podršku korisnicima.

Profesionalni pristup u izradi web stranice uključuje temeljito razumijevanje ciljeva klijenta, suradnju s dizajnerima i programerima kako bi se postigla visoka kvaliteta izvedbe, usklađivanje s najnovijim trendovima u web dizajnu i razvoju, te pridržavanje najboljih praksi u pogledu korisničkog iskustva i sigurnosti.

Cijena izrade web stranica

Cijena izrade web stranica može varirati ovisno o nekoliko ključnih faktora. Evo nekih faktora koji mogu utjecati na cijenu:

    Vrsta projekta: Različite vrste web stranica imaju različite zahtjeve i složenost. Jednostavne informativne web stranice obično će biti jeftinije od složenih e-trgovina ili web aplikacija. Razumijevanje vrste projekta ključno je za određivanje cijene.

    Opseg: Opseg web stranice, odnosno broj stranica, funkcionalnosti i dizajna koje želite, utjecat će na cijenu. Veći opseg zahtijeva više vremena i resursa za izradu.

    Dizajn i prilagodba: Ako želite poseban dizajn prilagođen vašem brendu ili posebnim zahtjevima, to može utjecati na cijenu. Prilagodba i integracija s postojećim sustavima također mogu povećati cijenu.

    Rokovi: Ako imate posebne rokove ili želite ubrzani razvoj, to može zahtijevati dodatne napore i resurse, što može utjecati na cijenu.

    Dodatne usluge: Ako uz izradu web stranica trebate i druge usluge poput web hostinga, održavanja, SEO optimizacije ili integracija s vanjskim servisima, to će se odraziti na ukupnu cijenu.

Neka naš tim stručnjaka za web stranice preuzme vaš projekt i pretvori vašu viziju u stvarnost. Kontaktirajte nas danas i zajedno ćemo stvoriti web stranicu koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe i premašiti Vaša očekivanja.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811