Izrada web stranica, razvoj web stranica, cijena web stranica

Izrada web stranica, razvoj web stranica, cijena web stranica

Izrada web stranica je usluga koju Vam omogućava danas najvažniji način prezentacije tvrtke u svijetu. Dostupnost 24 sata na dan, 7 dana u tjednu čini ih daleko najboljim marketinškim ulaganjem koje možete napraviti. Prilikom izrade web stranica vodimo se najvišim standardima kvalitete i zadovoljstva naših klijenata. Svaka izrada web stranica je jedinstvena i svakom klijentu nudimo originalan web dizajn. Tokom izrade web stranica najveću moguću pozornost posvećujemo i optimizacijama, kako bi Vaša web stranica postigla što je moguće bolje rezultate na pretraživačima.

Statičke web stranice
Statičke web stranice su obično manjeg obujma, do 10 - 20 stranica i klijent ne očekuju veći broj izmjena tijekom korištenja. Sav sadržaj se obrađuje ručno i postavlja u potrebne direktorije. Dodavanje novog sadržaja na zahtijev klijent iziskuje više posla pošto je potrebno ručno upisivati linkove, obrađivati slike i obaviti sve ostale potrebne radnje.

Dinamičke web stranice
Dinamičke web stranice se sastoji od administracijskog dijela koji predstavlja sučelje prema bazi podataka koja je temelj svake dinamičke web stranice. Unaprijed se definira samo izgled svih potrebnih predložaka web stranica, dok se sadržaj dodaje u bazu podataka (ili se šalje na server) i onda se prema unaprijed programiranim pravilima posjetiteljima prikazuje dinački popunjene stranice. Održavanje takve web stranice je lakše i zahtijeva manje posla, pošto se sadržaj unosi u za to predviđene obrasce u administraicjskom dijelu. Slike se također automatski prilagođavaju i obrađuju prema unaprijed zadanim pravilima.

Prikaz web stranice na mobilnim uređajima
Danas veliki postotak posjetitelja svake web stranica pristupa sa moblinih uređaja, pametnih telefona ili tableta. Zbog toga je potrebno izraditi web stranice koje se prilagođavaju tim uređajima i njihovim ekranima i to se zove responzivni dizajn ili responsive design. Za izradu web stranica koje se bez problema prilagođavaju svim vrstama uređaja i svim rezolucijama ekrana koristimo Bootstrap, responzivni sustav rasporeda elemenata web stranice koji prvo gleda mobilne uređaje (mobile first). Pomoću njega osiguravamo da svaka web stranica koju isporučimo bez problema radi na svim vrstama uređaja i na svim rezolucijama ekrana.

Proces izrade web stranica

  • Održavanje sastanka sa klijentom
  • Izrada prijedlog dizajna web stranice prema uputama dobivenim na sastanku
  • Dorade dizajna
  • Izrada osnovnog HTML/CSS predloška i ostalih stranica
  • Postavljanje predloška na testni server
  • Programiranje backenda (CMS)
  • Programiranje frontenda
  • Testiranje i dorade
  • Puštanje u rad / postavljanje na web hosting paket klijenta

CMS (sustav za upravljanje sadržajem)
Koristimo vlastiti CMS, koji omogućava jednostavno i brzo upravljanje sadržajem web stranica.

CMS je fleksibilan i omogućava prilagodbu svim zahtjevima naručitelja. Od podrške za više jezika, valute, različite vrste datoteka (slike, video, dokumenti), do vrlo detaljnih kontrola za optimizacije (SEO) i svega ostaloga što modern i kvalitetan CMS treba imati.

Trenutno isporučujemo četvrtu generaciju CMSa koja sada nudi mogućnost upravljanja sadržajem na web stranicama, web shopovima i u mobilnim aplikacijama. Sav sadržaj i sve informacije su na jednom mjestu, u jednom administracijskom sustavu što štedi vrijeme i ubrzava poslovne procese.

Održavanje web stranice
Održavanje web stranice se sastoji od nekoliko usluga, od unosa novih podataka (tekstovi, slike, ostali sadržaj), do uređivanja postojećeg i izrade redovnog backupa web stranica. Usluga se može dogovoriti prema fiksnoj mjesečnoj cijeni koja uključuje određeni broj radnih sati ili se naplaćuje po utrošenim radnim satima, prema opsegu posla.

Referentne web stranice
Do sada smo isporučili preko 500 web stranica našim klijentima, od najjednostavnijih single page stranica do kompletnih portala i web aplikacija.

Tehnička podrška i obuka za rad sa web stranicom
Nakon isporuke Vaše nove web stranice na server po Vašoj želji, osiguravamo online obuku za rad sa sustavom za upravljanje podacima (CMS), te dajemo tehničku podršku u radu web stranice. Probleme riješavamo brzo, a prijavu bilo kakvog problema sa web stranicom možete napraviti putem telefona ili e-maila.

Cijena izrade web stranice
Jako je teško dati odgovor na pitanje "koliko košta izrada web stranice?" bez informacija o potrebama naručitelja. Projekti koje smo do sada radili su bili od malih, single page web stranica ili info web stranica sa osnovnim podacima o tvrtkama do web shopova, portala i kompletnih sustava za upravljanje poslovanjem. Svakom projektu pristupamo jednako ozbiljno i svakom klijentu koji od nas zatraži izradu web stranice ponudimo sve potrebne informacije da njegov projekt izrade web stranice bude uspješan. Cijenu određujemo prema količini posla potrebnoj da se projekt završi, pa zato molimo sve klijente da se raspišu, pošalju svoje želje, ideje i onda zajedno sa njima pripremimo specifikaciju po kojoj možemo dati ponudu za izradu web stranice.

Smještaj web stranica na internet - web hosting
Za sve naše klijente osigurali smo povoljne pakete web hostinga kod partnerske tvrtke. Više o toj usluzi možete saznati na stranici sa našom ponudom web hostinga. Paket web hostinga koji nudimo sadrži besplatan SSL certifikat.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811