Izrada web stranica Čakovec, izrada web shopa Čakovec

Izrada web stranica Čakovec

Naša usluga "izrada web stranica Čakovec" osigurava Vam izradu moderne i kvalitetne web stranice. Već godinama izrađujemo web stranice za tvrtke i pojedince iz Čakovca i Međimurske županije.

Vaša nova web stranica će imati administracijski dio (CMS) kojega smo sami razvili i koje omogućava upravljanje sadržajima va Vašoj web stranici na lagan i jednostavana način, bez nepotrebnih komliciranja sa velikim brojem različitih modula. Najnovija generacija ovog sustava, sada već četvrta, omogućava da se istovremeno upravlja sadržajem i na web stranicama ili web shopovima i u mobilnim aplikacijama.

"Izrada web stranica Čakovec" kreće sa dizajnom web stranice, zatim se primamo programiranja koje možete pratiti na našem test serveru u svakom trenutku i davati upute i učestvovati u razvoju, te podrške nakon isporuke koja slijedi nakon autorizacije web stranice.

Osim gore navedenih usluga, možemo Vam ponuditi i optimizacije Vaše nove web stranice kako bi Vas posjetitelji lakše našli i kako bi se investicija u Vašu novu web stranicu bolje isplatila. "Izrada web stranica Čakovac" je jedna zaokružena uslugu koja će Vam olakšati poslovanje i donjeti nove vrijednosti.

Neki od naših klijenata iz Čakovca su:

Sindicom d.o.o.
MARKETING M d.o.o.
METALOMODELARSTVO FILO
Alias d.o.o.
ARGES d.o.o.
EUROESTATE, obrt

Smještaj web stranica na internet - web hosting
Za sve naše klijente osigurali smo povoljne pakete web hostinga kod partnerske tvrtke. Više o toj usluzi možete saznati na stranici sa našom ponudom web hostinga.

Pošaljite nam e-mail na upiti@prolink.hr
Nazovite nas na + 385 91 61 61 811